top of page
PEL_Website-26.jpg

DET SIGER KUNDERNE

Vi modtager med tak anmeldelser af vores arbejde fra både faste og nye kunder på Trustpilot.

Du kan læse  alle anmeldelser på Trustpilot ved at klikke på linket herunder, men længere nede på siden præsenterer vi et lille udvalg. 

Læs mere på Trustpilot her.

Tak for godt arbejde!

PEL håndværk stod for entreprisen i forbindelse med en større ombygning/renovering af vores hus. Hele processen fra tilbudsgivning til projektering, koordinering og udførelse har været glat, effektiv og til at regne med. Dygtige folk med god sans for finesse.

Vi er meget glade for resultatet og imponerede over holdet bag PEL håndværk og deres professionalisme. De har arbejdet virkelig hårdt og samtidig altid servicemindede og behagelige at kommunikere med. Fin tålmodighed i forhold til de ændringer vi havde undervejs.
Vi har arbejdet med PEL håndværk tidligere, gjorde det igen og vil gøre det i fremtiden - varm anbefaling herfra. God valuta for pengene. Mange tak for godt arbejde!

Ida Thuesen, Ordrup

Nyt tag på hus og garage

Et par ovenlysvinduer blev fjernet i garagen og nyt loft og tag med skotrende blev etableret.
Det asbestholdige tag på huset blev kørt til deponering og erstattet med nyt eternittag og udhængs brædder.
Alt blev udført dygtigt, omhyggeligt og tilfredsstillende.
Peter er opmærksom på fejl og mangler, han ser omkring opgaven og sørger for at evt. andre håndværkere kommer på banen (elektriker).

Det er skønt at møde en håndværker med stoltheden for opgavens udførelse i behold!
Peter og hans folk kommer til den aftalte tid og er meget behagelige at omgås.
Jeg anbefaler varmt Peter Lav!

Mona Hauberg, Blovstrød

Varmeste anbefaling

Vi har brugt Peter Lav som hovedentreprenør til at istandsætte vores lejlighed deriblandt nye vægge, nyt badeværelse og nyt køkken.

I processen har Peter Lav været nem at tale med, har udvist tålmodighed med vores omskiftelige ønsker, kommunikeret klart hele vejen i gennem og udført et meget flot stykke håndværk med stor fokus på æstetikken. Ligeså med de samarbejdspartnere Peter har foreslået.
Vi vil afgjort benytte os af Peter igen og vil varmt anbefale ham til andre.

Peter Jakobsen

Dygtig, kreativ og pålidelig bygningssnedker

Stort renoveringsarbejde i vores nye hus. Mange forskelligartede opgaver. Lige fra opsætning af gipslofter med tilhørende isolering, blænding af dør, udskiftning af vinduer, inddækning af indvendige rør, opsætning af emhætte, slibning og oliering af køkkenbordsplade, opbygning af indmaden i indbygget skab, isolering af brøstning og tagrem samt kreering af nye vindueskarme.
Alt arbejde udført med dygtighed, ro og omtanke med fokus på helhed såvel som design, finish og detaljer. Peter Lav får vores bedste anbefaling.

Birgitte Sørensen, Roskilde

bottom of page